Debora Pinna-Dudink

Ik ben Debora Pinna-Dudink en geboren in oktober 1983. Na de lagere en middelbare school heb ik op het Clusius College in Alkmaar de 3-jarige opleiding voor Paardenhouderij gevolgd. Na een aantal maanden op een hengstenhouderij, 2 jaar bij een springstal en 3 maanden in Spanje met Andalusische hengsten gewerkt te hebben ben ik een andere weg ingeslagen. Ik ben een opleiding secretaresse en basiskennis boekhouding gaan volgen en heb 12 jaar op kantoor gewerkt. Maar de laatste jaren is het toch meer gaan kriebelen om weer met paarden te gaan werken en meer sociaal actief met mensen te werken. Sinds 1 april 2017 is mij die kans aangeboden en heb ik hem gegrepen. Ik geniet er elke dag van om klaar te staan voor de mensen die op de zorgboerderij komen. Ik ben aanwezig op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag. En om de week op zaterdag. Voor de stichting ben ik tevens penningmeester.