Over Stichting zorgboerderij Paard & Relatie

Paard & Relatie, voorheen Stal Wendy, een bijzondere plek voor een buitengewone ervaring

In het werken met paarden en de omgang met mensen zijn wij erachter gekomen dat alles te maken heeft met contact en energie

Paard & Relatie is een zorgboerderij en natuurlijke pensionstal  met veel aandacht voor de relatie tussen mens en dier. De omgang met de paarden en mensen is gebaseerd op wederzijds respect en de natuurlijke omgang met het paard. Dat ziet u ook terug in de Dagbesteding van Paard & Relatie. Op een rustige locatie in Zaanstad (Assendelft) midden tussen de weilanden en polders is de ruime Paddock Paradise van Paard & Relatie opgezet. Met diverse uitrijmogelijkheden dicht in de buurt zoals bijvoorbeeld het strand of ’t Twiske is dit een prachtlocatie om met paarden te werken.

Paard & Relatie is naast het Paddock Paradise en een gezellig theehuis voor de deelnemers voorzien van een ruime rijbaan (20x60m), een longeerkraal en 2 poetsplaatsen. Het Paddock Paradise is voorzien van weidegang, een ruime paddock, onbeperkt hooi met slowfeeders door middel van een hooiruif en een speciaal hooinet, drinkplaats, grindpaden, heuvels en een ruime schuilstal. Al met al een natuurlijke leefomgeving voor paarden met volop flora en fauna waarbij u en uw paard heerlijk kunnen genieten van het paarden- en buitenleven.

Paard & Relatie beschikt over heel veel buitenterrein waarin vooral de natuur en dieren een gevoel geven van buitenleven. Maar soms is het ook heel fijn om binnen activiteiten te doen met elkaar en daarvoor heeft Paard en Relatie een gezellig buitenhuis. Volwassenen en kinderen van de dagbesteding kunnen daar met veel plezier hun (bijvoorbeeld creatieve) bezigheden doen, maar het buitenhuis leent zich ook uitstekend voor cursussen en workshops. Met een kachel en en klein keukentje geeft het ook een welkom gevoel.

De dieren die bij Paard & Relatie wonen zijn veelal paarden, maar er zijn ook kippen, honden, konijnen en poezen aanwezig! Kom gerust eens langs om ze allemaal te ontmoeten!

Voor meer informatie over Paard & Relatie, onze dieren of onze diensten kunt u contact opnemen via het contactformulier.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *