Wendy ten Wolde

Wendy ten Wolde

Wendy ten Wolde

Van internationaal dressuurruiter naar paardencoach…..

Toen ik nog op internationaal niveau in de sport meereed met mijn toenmalige pony was ik nog niet zo bewust van de kracht van een relatie of de essentie van de oefeningen die ik reed. Dit werd mij op pijnlijke manier duidelijk wanneer mijn pony hoefkatrol bleek te hebben en niet meer geschikt was voor de sport. Natuurlijk had ik toen een anders sportpaard kunnen kopen en ik had door kunnen gaan.

Maar dat deed ik niet…… ik wilde het niet…

Ik ging mij verdiepen in hoefkatrol en andere blessures bij paarden en hier begon mijn zoektocht, of liever gezegd mijn ontdekkingstocht naar de visie en passie waar ik vandaag de dag mee werk, leef en hopelijk heel erg oud mee word.

Paarden zijn een van de dieren die ons mensen grote levenslessen kunnen leren en ik ben heel dankbaar dat ik door mijn intuïtief vermogen zowel paarden als mensen kan helpen om ze weer terug te zetten in hun kracht. Ik geloof in ontwikkelen van mensen en in relaties die we met elkaar en met dieren hebben. Ik maak gebruik van intuïtie en van mijn theoretische kennis en vaardigheden op verschillende gebieden.

Mijn doel is niet om een heel groot centrum of bedrijf neer te zetten waar zoveel mogelijk mensen worden geholpen, maar juist om die mensen die mijn pad kruisen te kunnen helpen met alle tijd en energie die daarvoor nodig is.

 

Wil je kennismaken met Wendy ten Wolde? Stuur haar dan een berichtje

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *